Ondersteuning

ORCEM is een jong en dynamisch bedrijf met een duidelijke boodschap en met zeer ervaren medewerkers die nauw betrokken zijn bij het uitdragen/realiseren van onze boodschap. Wij bezitten diepgaande kennis over productie-, kwaliteit- en milieuaspecten van beton gemaakt met ECO2cem. Deze kennis willen wij graag met u delen.

Door onze brede ervaring en praktische inslag zijn wij in staat te denken in oplossingen. Oplossingen voor onze klanten, ingenieurs en voorschrijvers en architecten.

Ondersteuning klanten
Wij geven klanten deskundige technische ondersteuning voor toepassingen van ECO2cem. We hebben laboratoria en technische middelen beschikbaar om samen met u te werken aan het meest optimale gebruik van ECO2cem in uw productieproces.

Ondersteuning ingenieurs en voorschrijvers
We hebben brede kennis van toepassing van beton met ECO2cem in constructies. We zijn op de hoogte van de voordelen van ECO2cem in beton en volgen de nieuwste ontwikkelingen in normen, specificaties en bouwpraktijk. Wij helpen u graag om ECO2cem verantwoord toe te passen.

Ondersteuning architecten
De basis voor duurzaam mooi beton is vakmanschap. Dit begint al bij de keuze van de juiste materialen. ECO2cem maakt beton lichter, egaler en minder gevoelig voor kalkuitslag. Kleuren zijn en blijven sprankelender en intensiever. Wij laten u graag zien wat ECO2cem voor een invloed heeft op het uiterlijk van beton.

Wilt u advies op maat of een proefmonster ECO2cem.

Wij helpen u graag.

U kunt bouwen op onze kennis van Hoogwaardig Cement (ECO2cem). Hoogwaardig Beton (ECO2concrete). Hoogwaardige Milieu (ECO2logical).
 

ORCEM samen bouwen aan een schone toekomst.

Sitemap

Sitemap

Adres

Kantoor adres:
Plaza 22, 4782 SK Moerdijk, Nederland
Telefoon: +31 (0)168 74 50 40
E-mail: info@orcem.nl

Productie locatie:
Graanweg 22A, 4782 PP Moerdijk, Nederland
Telefoon: +31 (0)168 38 23 24 alleen voor bestellingen & afroepen
Fax: +31 (0)168 38 23 31

Follow Us

Facebooktwitterlinkedinyoutube