Unieke eigenschappen van Eco2cem

Het concept van ECO2cem is uniek. Dat is op zich nog geen kwaliteit. Het wordt pas interessant als u van de unieke eigenschappen gebruik maakt.

Kijkt u zelf.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk: ECO2cem levert aanmerkelijke milieutechnische prestaties. Tijdens het productieproces komt bijna geen CO2 vrij en er worden geen primaire delfstoffen gebruikt. Op deze manier leveren wij een belangrijke bijdrage aan de Kyoto-verplichtingen.

Superieur

ECO2cem verbetert de eigenschappen van beton. Beton wordt sterker en duurzamer. Het maakt beton bestand tegen sulfaten en chloriden en alkaliën kunnen bijna niet binnendringen.

Mooi

ECO2cem maakt beton lichter, egaler van kleur en minder gevoelig voor kalkuitslag. Gekleurd beton is intenser en sprankelender van kleur en duurzaam mooier.

Vrijheid

ECO2cem geeft u keuzevrijheid. Het percentage ECO2cem stemt u af op uw productie- en producteisen. U voert de regie over de sterkteontwikkeling, duurzaamheid, warmteontwikkeling en andere eigenschappen van het beton.

Verantwoord

Met ECO2cem levert u een bijdrage aan het milieu. U maakt sterke en duurzame betonnen constructies die minder onderhoud nodig hebben. De constructies zijn veilig en comfortabel en geschikt voor nieuw milieuvriendelijke verwarmingsystemen.

ECO2cem de vrijheid om te kiezen voor Hoogwaardig Cement ((ECO2cem)). Hoogwaardig Beton ((ECO2concrete)). Hoogwaardig Milieu ((ECO2logical)). De vrijheid van een nieuwe, flexibele en onafhankelijke producent met oog voor het milieu.

ECO2cem voor een verantwoorde keuze.

 

Sitemap

Sitemap

Adres

Kantoor adres:
Plaza 22, 4782 SK Moerdijk, Nederland
Telefoon: +31 (0)168 74 50 40
E-mail: info@orcem.nl

Postbus:6067
4780 LX Moerdijk
Nederland

Productie locatie:
Graanweg 22A, 4782 PP Moerdijk, Nederland
Telefoon: +31 (0)168 38 23 24 alleen voor bestellingen & afroepen
Fax: +31 (0)168 38 23 31

Follow Us

Facebooktwitterlinkedinyoutube